joi, 14 ianuarie 2010

Crema de branza



Ingrediente:

  • 400 g branza proaspata de vaci
  • 1 ceapa
  • 1 tub branza topita
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare, piper
  • 1 lingurita boia

Mod de preparare

Branza se sfarma cu mixerul pana ce devine cremoasa, apoi se adauga branza topita si se mixeaza in continuare. Adaugam ceapa data pe razatoarea mica si condimentele: sare si piper dupa gust, chimen macinat si boia dulce. Se adauga boia pentru ca pasta de branza sa aibe o culoare portocalie, iar chimenul va da un gust deosebit. Eu am folosit crema de branza pentru a umple felii de sunca presata, am uns sunca presata si am rulat (s-a lipit foarte bine ) sau se poate servi pur si simplu unsa pe paine. In limba maghiara crema de branza se numeste "korozott" Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu