joi, 14 ianuarie 2010

Pilaf de orez cu ciuperci














Ingrediente:
  • 1 cana orez
  • 1 borcan ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cremwursti
  • sare, piper
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei. Apoi punem si orezul spalat bine, bine, si prajim si acesta putin.

Punem si ciupercile taiate marunt, morcovul dat pe razatoarea mare, cremwurstii taiati si 3 cani de apa.

Condimentam: sare, piper, am pus si un cub de condimente cu gust de pui.

Lasam totul sa fiarba vreo 20 de minute, pana ce s-a fiert orezul.
Adaugam si patrunjelul tocat marunt si e gata o mancare delicioasa!
Noi am servit pilaful cu gogosari murati.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu