miercuri, 20 ianuarie 2010

Racituri



Ingrediente:

- 2 picioare de porc

- 1 kg carne pe porc cu soric
- sare
- boabe de piper
- 1 capatana usturoi

- boia
- 5-6 foi de dafin

Mod de preparare

Am pus carnea de porc la fiert in apa cat sa acopere bine carnea. Am lasat la fiert pana ce carnea s-a desprins de pe oase, aproximativ 3 ore. Am condimentat cu: sare, piper, foile de dafin si usturoiul pisat, si am mai lasat sa fiarba 10 minute. Am scos carnea si am lasat-o sa se raceasca putin, am despicat carnea fiarta de pe oase. Am strecurat zeama. Carnea am pus-o in farfurii si am turnat zeama strecurata peste ea. Am lasat la rece pana a doua zi pana cand s-a inchegat. Se serveste cu boia si piper macinat. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu