joi, 14 ianuarie 2010

Salata orientala



Ingrediente:

  • 500 grame cartofi
  • 3 bucati oua
  • 200 grame sunca presata
  • 1 bucata ceapa
  • 1 lingura mustar
  • 200 mililitri ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust vegeta

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, separat se fierb 2 bucati de oua 10 minute. Cand s-au fiert cartofii, se curata si se taie cubulete, sunca presata se taie deasemenea cubulete. Ouale fierte tari se maruntesc si ceapa se toaca marunt. Dintr-un galbenus de ou, o lingura de mustar si ulei se pregateste maioneza. Intr-un bol se amesteca cubuletele de cartofi, ouale, sunca si ceapa tocata. Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si se amesteca bine. Apoi se adauga si maioneza si se amesteca usor. Se obtine o mancare satioasa care se poate servi ca si garnitura sau ca atare. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu