sâmbătă, 10 martie 2012

Tarta cu branza si ciuperci


Ingrediente aluat :
  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 1 ou
  • putina sare
  • 1 lingura smantana
  • faina cat cuprinde
 Se amesteca untul moale, oul, sarea si smantana, apoi se adauga faina cat cuprinde, si se framanta bine aluatul. Se inveleste in folie alimentara si se da la rece 1 ora.

Ingrediente umplutura :
  • 500 g ciuperci 
  • 500 g branza de vaci
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 linguri smantana
  • sare, piper
  • kaizer afumat
  • cascaval ras
Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri si se calesc impreuna pana ce scade sucul lasat de ciuperci.
Se adauga kaizerul taiat cubulete, se condimenteaza cu sare, piper si se lasa la racit.

Dupa racire, se amesteca cu branza de vaci si se pune peste aluatul intins in forma de tarta.
Se presara cascaval ras si se coace la foc mic pana se rumeneste frumos deasupra, 30 - 40 de minute.

Se serveste alaturi de salata proaspata de castraveti + rosii + ardei.

Pofta buna!

Sursa :  http://biancams76.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu