vineri, 4 iunie 2010

Dovlecei pane


Pentru o farfurie mare de dovlecei pane, am folosit urmatoarele:

  • un dovlecel de vreo 600 - 700 g
  • 4 oua
  • faina
  • sare + delikat
  • ulei pentru prajit
Dovlecelul l-am curatat, l-am taiat felii subtiri si am presarat peste fiecare felie sare amestecata cu delikat. Am lasat sa se odihneasca vreo 30-40 de minute.
Ouale le-am batut bine, le-am condimentat cu putina sare.
Dovleceii i-am scurs, i-am trecut prin faina si i-am prajit in ulei.

Dupa ce s-au prajit, i-am asezat pe un servetel care a absorbit surplusul de ulei.

Cel mai mult imi plac cu rosii, ardei, castraveti si cascaval sau telemea.
O adevarata mancare de vara :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu