luni, 29 noiembrie 2010

Tiramisu





Ingrediente :

  • 500 g piscoturi
  • 500 g branza dulce (mascarpone)
  • 3 oua
  • 4 cescute de cafea
  • cacao
  • lichior dulce
  • 150 g zahar
Se amesteca intr-un vas galbenusurile cu zaharul, se adauga apoi branza si albusurile batute spuma tare, se amesteca pana la omogenizare.

Piscoturile se insiropeaza in cafea, in care in prealabil s-a adaugat lichiorul.

Pe un platou se intinde un strat de crema, peste care se aseaza un strat de piscoturi insiropate. Se continua astfel pana la epuizarea piscoturilor si a cremei.
La sfarsit se presara un praf de cacao.

Eu am montat prajitura intr-un vas yena, tapetat cu folie alimentara, am lasat in frigider peste noapte, apoi am rasturnat pe un platou.


Sursa : ambalajul de la piscoturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu