joi, 27 octombrie 2011

Tort diplomat - pasta de zahar



Acest tort este primul pe care l-am imbracat in pasta de zahar.
Avand in vedere ca este prima incercare, rezultatul m-a surprins si pe mine !
Credeam ca va fi mai greu sa imbrac tortul cu pasta. 

Tortul l-am uns cu un strat subtire de unt, apoi l-am acoperit cu pasta de zahar. 
In locurile unde pasta a ajuns in contact cu crema de frisca, s-a inmuiat putin, dar nu s-a rupt, si dupa ce a stat o noapte in frigider, pasta de zahar s-a mai uscat / intarit putin si a fost perfect.

Tortul este cu crema diplomat si fructe : banane, portocale, kiwi si a cantarit 3,2 kg.
Ornamentele sunt tot din pasta de zahar.




4 comentarii:

  1. Super tortul tau!!! felicitari pentru reusita.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi Bianca, ma bucur ca a iesit bine tortul, l-am facut cu mare drag pentru cineva din familie. Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari, in primul rand pentru blog,
    iar in al doilea rand pentru minunatele postari. chiar m-a impresionat articolul.succes in continuare

    RăspundețiȘtergere